Het zijn voor ons allemaal vreemde tijden.

Het zijn voor ons allemaal vreemde tijden. Je merkt bij jezelf, in je omgeving en vanuit de media dat mensen zoekende zijn. Zoeken naar antwoorden, naar zekerheden. Opeens blijkt onze maakbare samenleving ook een heel kwetsbare samenleving te zijn en blijken we veel minder immuun voor ziekte en zorg dan we dachten. In zulke tijden zoeken we houvast en er is er maar Eén waarbij we die onwankelbare zekerheid kunnen vinden. ‘Onze hulp en onze verwachting is van de Heere, Die hemel en aarde gemaakt heeft.’Het is ons verlangen en gebed dat wij als christenen deze boodschap van hoop liefdevol en krachtig zullen kunnen uitdragen in onze samenleving. Laten we God met en voor elkaar bidden om bescherming tegen het virus en inspiratie voor het uitdragen van Zijn goedheid.