Citaat

Marcel Aerts (1947-2015)

MarcelMet diepe droefheid melden wij het onverwachte overlijden van Marcel Aerts, oudste van onze christengemeenschap, op 29 juni 2015. Marcel was een herder pur sang, die niet aflatend en onbaatzuchtig zorgde voor al zijn schaapjes. Hij was een leraar, die het Woord van God bracht vanuit die ene, diepe wetenschap: dat God Liefde is, en van ons allen houdt. Marcel was ons zeer dierbaar, en hoewel wij weten dat hij zonder verdriet of pijn in de hemel verblijft, zal hij diep gemist worden.

Een reactie op “Marcel Aerts (1947-2015)

  1. Bedankt Marcel voor al de vreugde en tijd die je in me stak, verder mijn medeleven aan de Familie en gezin en kinderen. Moge God voor je zorgen zoals je ook een tijd voor mij hebt gezorgd, bedankt Gods zegen en rust … Willy Segers Niel nu Temse wonende

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s